Loading Events
  • This event has passed.

Vlaanderen Feest in Colomapark

July 6 @ 17:00 - 20:00 CEST

Ter gelegenheid van de Vlaamse feestdag organiseert BRUL op zaterdag 6 juli het gratis muziekfestival Vlaanderen Feest! Iedereen is welkom in het Colomapark om mee te zingen en een dansje te placeren op de muziek van 40/15, MAKSIM en Radio Guga. Nog niet uitgedanst? Tot 1 uur worden de zwoelste plaatjes aan elkaar gemixt door DJ HighLight.
Kom niet alleen voor de muziek, maar ook om iets te drinken op het terras of een hapje te eten bij één van de foodtrucks.
18.00 uur: 40/15
De mannen van 40/15 leerden elkaar kennen op en naast het tennisveld, vandaar de subtiele knipoog in hun bandnaam. Ze laten een unieke stempel achter op covers die ze voorzien van een eigentijdse twist. Met een mix van nummers die de diepste vezels van de ziel raken tot nummers die zo onweerstaanbaar zijn dat je niet van de dansvloer afkomt, brengen ze het feestje op gang.
Een optreden van 40/15? Game, set, match!
20.00 uur: MAKSIM
Heel Vlaanderen leerde Maksim Stojanac, of kortweg MAKSIM, de afgelopen jaren kennen als zijn populaire personage Vince in de jeugdreeks #LikeMe. En aan populariteit moet hij absoluut niet inboeten, want ook na de serie blijft hij scoren met zijn muziek. In 2022 kwam zijn eerste album ‘Maksim’ uit, waarmee hij heel wat harten sneller deed slaan. Ook de singles “Onder Invloed” en “Dat Hadden Wij Moeten Zijn”, die later volgden, waren niet van de radio weg te denken. Zijn nieuwste single “Leef Voor Jou” werd alvast vol enthousiasme onthaald. Hij is klaar om heel Vlaanderen te veroveren met zijn krachtige en emotionele stem, te beginnen met het Colomapark tijdens Vlaanderen Feest.
22.00 uur: Radio Guga
Waar Radio Guga Komt, is er altijd feest. De band heeft dan ook een sterke formule: bekende hits, een schitterende band en vooral: Guga Baul, meester in stemimitaties en grappige bindteksten. Wie Radio Guga al gezien heeft, weet dus dat je veel meer krijgt dan een coverband.
Tussen de meer dan 50 imitaties krijg je de vertrouwde stemmen van Bart Peeters, Raymond Van het Groenewoud, Clouseau en Elvis Presley, maar mag je je ook verwachten aan Ed Sheeran, Kings of Leon, Toto, Fleetwood Mac, Stromae, The Black Eyed Peas en waarom niet: Rammstein.
DJ HighLight
Nog niet uitgefeest? Tot 1 uur mixt DJ HighLight de hipste plaatjes aan elkaar om er een onvergetelijke avond van te maken.
https://www.facebook.com/events/831302058850840/

Details

Date:
July 6
Time:
17:00 - 20:00 CEST
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/831302058850840/

Organizer

BRUL
Email
noreply@facebookmail.com

Venue

Coloma Park Sint Pieters Leeuw
19
Willebroek, 2830 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Belgique
+ Google Map